Μηχανογράφηση και Οικονομική Διαχείριση Αθλητικών Σωματείων !

 

Αναλυτική Παρουσίαση Λογισμικού 

 

Εγκατάσταση Λογισμικού

Εγκατάσταση του Λογισμικού Εφάπαξ,
Χωρίς Ετήσια Συνδρομή και Χρονική Λήξη.
Αναβαθμίσεις Δωρεάν.
Εγκατάσταση σε όλες τις εκδόσεις
Microsoft Windows 32/64 Bit.
Desktop - Laptop.
Δυνατότητα Εγκατάστασης και Χρήσης από Usb Drive.
Δεν εγκαθίσταται σε Android - MacOs - LinuxΤο λογισμικο σχεδιάστηκε για την σωστή και αξιόπιστη λειτουργία των Αθλητικών Σωματείων.
Μέσα από τα εύχρηστα μενού του μπορείτε να διαχειριστείτε τα ακόλουθα.Μενού εισαγωγής στην εφαρμογή
με επιλογή ανά σεζόν και χρήστη με κωδικό πρόσβασης .
Τρεις κατηγορίες δικαιωμάτων εργασίας και σε ποια μενού έχουν πρόσβαση.


Μηχανογράφηση των μελών σε προσωπικά στοιχεία, διευθύνσεις, τηλέφωνα, E-mails, με δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας φακέλων για την εισαγωγή των προσωπικών τους εγγράφων, χρήση του έντυπου εγγραφής στοιχείων μέλους, δυνατότητα υπενθυμίσεων για κάθε μέλος ξεχωριστά με τις αντίστοιχες παρατηρήσεις, αναφορά ενεργειών για κάθε αθλητή λόγο Covid19 , Αυτοματισμός για να στέλνετε E-mails στα μέλη σας μέσο Outlook, πεδίο παρουσίασης του μέλους σε φωτογραφία, καθώς και πίνακας ανάλυσης για την οικονομική του κατάσταση προς το σωματείο σας.

 Οικονομική διαχείριση ανά είδος αιτιολογίας π.χ ετήσια συνδρομή , εγγραφή μέλους , αγορά ρουχισμού , συμμετοχή σε τουρνουά κ.α . Επεξεργασία αιτιολογιών χρεώσεων . Ανάλυση χρεώσεων και εκπτώσεων .

Προσαρμογή και δυνατότητα έκδοσης κάρτας υγείας αθλητή ανάλογα το άθλημα .


 

Δυνατότητα παραγγελίας ρουχισμού για κάθε αθλητήΓια κάθε κίνηση πληρωμής το λογισμικό μπορεί να σας εκδώσει μηχανογραφημένη ή χειρόγραφη απόδειξη πληρωμής με α/α απόδειξης και με ανάλυση των κινήσεων πληρωμών και των υπολοίπων εάν το μέλος χρωστάει, στο όνομα του αθλητή ή στο όνομα του πατέρα ή στο όνομα της μητέρας. Τέλος το λογισμικό μπορεί να σας εκδώσει συνολική ανάλυση κινήσεων των πληρωμών του μέλους για όλες τις αιτιολογίες.Δυνατότητα διαχείρισης εκδομένων αποδείξεωνΠλήρη ανάλυση των οικονομικών στοιχείων των τμημάτων βάση επιλογής χρονικής περιόδου με φίλτρο βάση αιτιολογιών χρεώσεων και τμημάτων . Ανάλυση ποιοί αθλητές έχουν υπόλοιπα πληρωμών ποιοί έχουν ξεχρεώσει κτλ . Ανάλυση πάνω στις εκπτώσεις των αθλητών . Ανάλυση για το πόσες αποδείξεις έχουν εκδοθεί για κάθε αθλητή .
Δυνατότητα επιλογής στοιχείων εκτύπωσης , και εξαγωγή αυτών σε Excell , Pdf ... και άλλα φορμάτ της επιλογής σας .


Παρουσίαση άλλων μενού σε φωτό .


 


No comments:
Write comments

Ενδιαφέρεστε για τα Προιόντα και τις υπηρεσίες μας;
Ενημερωθείτε άμεσα από E-mail !